Jubilarna 100. sednica Skupštine Foruma privrednika Čačka

Komentari su isključeni na Jubilarna 100. sednica Skupštine Foruma privrednika Čačka 94

U subotu, 25. septembra 2021. godine održana je 100. jubilarna sednica Skupštine Foruma privrednika Čačka. Sednica je imala radni i svečani karakter a održana je na Kablaru, na porodičnom domaćinstvu nekadašnjeg predsednika IO Foruma g-dina Vladana Čvrkića.

Tokom radnog dela sednice je usvojen Plan i program rada Foruma koji možete videti ovde: Plan rada

Forum je početkom godine uspeo da dobije obećanja lokalne samouprave u vezi sa izgradnjom industrijske zone za domaće privrednike tako da je i na ovoj jubilarnoj sednici potvrđeno opredeljenje da je ovo najvažniji projekat kojim lokalna samouprava može pomoći privredi naše opštine. S tim u vezi Forum će nastaviti da dostavlja informacije gradskoj upravi o zainteresovanosti kompanija za zonu kao i da aktivno prati rad i pruža podršku lokalnoj samoupravi za realizaciju navedenog projekta.

Naša organizacija će isto nastaviti sa nastojanjima da dođe do promene Zakona o privrednim komorama a što će uticati na reformu celokupnog komorskog sistema u Srbiji. U ovoj fazi rada angažovali smo eminentne pravne stručnjake za kreiranje Nacrta novog Zakona o privrednim komorama a koji bi bio u skladu sa našim stavovima kao i analizom funkcionisanja naše privrede.

Posle radnog dela sednice domaćini su organizovali odlazak na vidikovac Kablara.

Ovom prilikom želimo da upoznamo javnost da sledeće nedelje očekujemo redovni sastanak Foruma sa Gradonačelnikom sa jedinom temom upravo vezano za industrijsku zonu i na taj sastanak pozivamo sve kompanije koje su zainteresovane za investiranje u novi radni prostor.

Posle održavanja ovog sastanka održaćemo konferenciju za medije.

Forum privrednika Čačka

FORUM - Poslovno udruženje privrednika grada Čačka

Kontakt

Adresa: Trg narodnog ustanka 2, 32102 Čačak

Tel/fax: 064/852-5282

e-mail: forumprivrednika@gmail.com