Novo rukovodstvo u FORUMU

Komentari su isključeni na Novo rukovodstvo u FORUMU 225

Forum privrednika Čačka je u petak 23. aprila održao 94.sednicu Skupštine, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Novi predsednik Skupštine Foruma je Vladimir Krstić, suvlasnik Uspona.

Za potpredsednike su izabrani Zoran Bojović (Unipromet) i Sreten Belošević (Metalpunkt).

Predsednik kome je istekao mandat, g-din Dragan Čakarević (DSD Eurolajn) sumirao je dosadašnje rezultate poslovanja, i aktivnosti u proteklom periodu sa zaključkom da i u vreme pandemije, uspeli su da se održe i posluju.

Novoizabrani predsednik, g-din Vlade Krstić, izneo je nekoliko smernica za razvoj Foruma u budućem sazivu. Među najvažnijim biće svakako nastavak Inicijative za unapređenje privrednog ambijenta izmenom Zakona o privrednim komorama, gde je naveo da su našu Inicijativu podržala udruženja privrednika iz Niša, Novog Pazara, Zrenjanina i Beograda.

I svakako tu je aktivnost oko Inicijative za izgradnju Industrijske zone, gde je Forum formirao bazu zaintersovanih privrednih subjekata za prostor u IZ. Anketa je dostavljena na preko 900 adresa privrednih subjekata i to je ono na čemu ćemo nastaviti da radimo.

Forum privrednika Čačka je otvorena institucija za sve privredne subjekte a ne samo za njene članove, i organizacija koja je oformljena sa zadatkom da zastupa opšte interese privrede.

20210423_182139

 

Forum privrednika Čačka

FORUM - Poslovno udruženje privrednika grada Čačka

Kontakt

Adresa: Trg narodnog ustanka 2, 32102 Čačak

Tel/fax: 064/852-5282

e-mail: forumprivrednika@gmail.com