Forum privrednika Čačka obeležio 11 godina poslovanja

Komentari su isključeni na Forum privrednika Čačka obeležio 11 godina poslovanja 64

Forum privrednika Čačka je i ove godine obeležio godišnjicu poslovanja.

Generalni sponzor po drugi put je bio Sava osiguranje sa kojim Forum nastavlja saradnju i ove godine.

Kao i svake godine tradicionalno dodeljene su nagrade za poslovnu izuzetnost, pohvalnice za uspeh i doprinos razvoju lokalne zajednice, kao i specijalne nagrade.

Priznanje za poslovnu izuzetnost ove godine je uručeno Nenadu Ćurčiću, vlasniku kompanije Eurimashine.

Priznanje za poslovnu izuzetnost je uručeno Katarini Krstić, direktoru i vlasniku Obrazovnog centara “Sveti Sava”.

Pohvala FORUMA za postignut poslovni uspeh i doprinos razvoju poslovne aktivnosti u lokalnoj zajednici pripala je Ljiljani Milovanović, vlasnici agencije “Ivica” doo Čačak.

Pohvala FORUMA za postignut poslovni uspeh i ekološko poslovanje je uručena Vladimiru Mijajloviću, vlasniku kompanije “Inceptus doo” – Premier taxi.

Specijalnu nagradu za postignut uspeh za razvoj preduzetništva u lokalnoj zajednici poneo je dugogodišnji saradnik g-din Radisav Marjanović.

Specijalnu nagradu za tehnološki razvoj i inovacije ispred kompanije “Uniplast” doo primio je vlasnik, g-din Dragan Jovanović.

Specijalna nagrada za društveno-odgovorno preduzeće je dodeljena kompaniji “Bolero” doo, a nagradu je primio vlasnik g-din Nenad Matović.

Prisutni su u svojim obraćanjima istakli važnost udruživanja kao i zahvalnost na podršci kolega.

Predsednik Skupštine Foruma,g-din Vladimir Krstić u svom obraćanju se osvrnuo na aktivnosti koje su do sada realizovane, posebno ističući projekat “Podrška lokalnom malom biznisu” iz kog je nastao Distributivni centar “Moravski market” kao i veb šop www.moravskimarket.rs gde su okupuljeni domaći lokalni proizvođači iz Čačka, Lučana i Gornjeg Milanovca. Pozvao je sve prisutne da posete market i uvere se u kvalitet zdravih i domaćih proizvoda.

Podsetio je na inicijativu osnivanja “HORUM-a”, hora privrednika Čačka i manifestacije Radničke sportske igre koje se održavaju od 2016. godine.

Naglasio je da od pokrenutih inicijativa nećemo odustati, a to su svakako inicijativa za izgradnju Industrijske zone u Čačku, aktivnosti na unapređenju rada Aerodroma Morava kao i reforma komorskog sistema.

Kao što je pomenuto po drugi put generalni sponzor je bio Sava osiguranje. Prisutnima se obratio g-din Luka Radulj, direktor Sektora za prodaju osiguranja, koji je u svom obraćanju istakao uspešnu saradnju sa Forumom privrednika. Ukratko je ispričao o aktivnostima Sava osiguranja i pozvao sve prisutne da se obrate predstavništvu u Čačku za sve potrebne informacije.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je u svom obraćanju istakao da je u prethodnom periodu bila veoma dobra saradnja između lokalne samouprave i privrednika. Rekao je da se nastavlja u istom smeru. Poželeo je još puno uspešnih godina.

Obzirom na trenutnu situaciju i vrednosti za koje se FORUM zalaže, ove godine svečanost je održana bez muzičkog dela programa.

image00012 image00017image00021 image00040 image00043image00044 image00127 image00051 image00055 image00065 image00069 image00098 image00100 image00112 image00116 image00126 image00161 image00144 image00048

Forum privrednika Čačka

FORUM - Poslovno udruženje privrednika grada Čačka

Kontakt

Adresa: Trg narodnog ustanka 2, 32102 Čačak

Tel/fax: 064/852-5282

e-mail: forumprivrednika@gmail.com