Forum privrednika svečanim koktelom u sali hotela “Morava” proslavio svoj dan

Komentari su isključeni na Forum privrednika svečanim koktelom u sali hotela “Morava” proslavio svoj dan 436

Forum privrednika Čačka tradicionalno je već sedmu godinu za redom proslavio svoj dan 9.maj. Svečani koktel u sali hotela “Morava” otvorio je predsednik Dragan Čakarević pred više od stopedeset zvanica.

Tradicionalno svake godine na Dan Foruma dodeljuju se nagrade za “Poslovnu izuzetnost” jednom privredniku i jednom preduzetniku, Pohvale Foruma i Specijalne nagrade.

forum21

Ovogodišnji dobitnicu nagrada za “Poslovnu izuzetnost” su g-din Branimir Plazinić, vlasnik firme “Plazmateh” i g-đa Slobodanka Marković vlasnica firme “Tetragon”.

Tetragon

Pohvale Foruma za postignut poslovni uspeh i doprinos razvoju lokalne zajednice pripale su g-đi Sonji Tanasković, vlasnici firme “Ralex trans” i g-đi Vanji Nikolić Petrović “TV Galaksija 32”.

Ralex trans

TV Galaksija 32

Za dostignuća povodom izuzetnog poslovnog poduhvata, doprinosa uspehu i napretku lokalne zajednice dodedeljena je Specijalna nagrada g-dinu Radosavu Grujoviću, vlasniku firme “Precision”.

Precision

Svečanost je uveličana i nastupom Horuma, hora privrednika kao i učenika osnovne i srednje muzičke škole “Dr Vojislav Vučković”.

Horum

Posebno mesto u okviru  marketinškog dela programa pripalo je  Raiffeisen banci, generalnom sponzoru ove manifestacije, kojoj se Forum privrednika Čačka srdačno zahvaljuje na učešću.

 IMG_20190509_161449_799

Po rečima predsednika Čakarevića Forum privrednika Čačka će kao i do sada nastaviti sa započetim aktivnostima, napominjući prvenstveno, Naučno tehnološki park i formiranje Socijalno-ekonomskog saveta.

forum15

Gradonačelnik i zvanicnici

Grad i privreda

PK KV

Opozicija i privreda

Privreda

Privreda2

IMG-d9e9a959eeea529c4e388b95d1e2bf13-V

privrednici

Privrednici.1jpg

UPZ

Forum privrednika Čačka

FORUM - Poslovno udruženje privrednika grada Čačka

Kontakt

Adresa: Trg narodnog ustanka 2, 32102 Čačak

Tel/fax: 064/852-5282

e-mail: forumprivrednika@gmail.com