Forum-NTP1

Nova kancelarija Foruma privrednika u Startup centru

61

Sednica Izvršnog odbora Foruma privrednika Čačka prvi put je održana u sali Startup centra Naučno tehnološkog parka Čačak, čime je  u utorak, 03. septembra zvanično započeta njihova međusobna saradnja.

Sporazumom o saradnji Forum privrednika je dobio poslovnu jedinicu od NTP Čačak u okviru Startup centra, čime se jača odnos NTP Čačak i Foruma privrednika u cilju naučno-tehnološkog razvoja privrede.

Budući da Startup centar okuplja mlade, kreativne i inovativne, sadašnje i buduće privrednike,  a Forum privrednika kao krovna organizacija četiri udruženja, zalaže se za stvaranje boljeg ambijenta za poslovanje svih privrednih subjekata, dalje aktivnosti će se usmeriti ka zajedničkom cilju da naš grad učinimo boljim mestom za život i poslovanje, rekli su predsedavajući na jučerašnjoj sednici.

Forum-NTP2

Predsednik Foruma privrednika, Dragan Čakarević zahvalio se Gradu Čačku i Naučno tehnološkom parku na novom poslovnom prostoru i saradnji i podsetio da je javno zalaganje za unapređenje saradnje privatnog, javnog i civilnog sektora u oblasti održivog razvoja i aktivno učešće u javnom životu, jedan od glavnih ciljeva Foruma privrednika. On je dodao da treba zajedno da se zalažemo za realizacija aktivnosti koje će doprineti bržem ekonomskom razvoju i stvaranju preduslova za povećanje zaposlenosti.

Forum-NTP 5

Kroz razvoj novih ideja NTP Čačak omogućava saradnju privrede, nauke i istraživanja u cilju povećanja konkurentnosti regionalne privrede, rekao je direktor NTP Čačak, Mirko Pešić i naglasio da je do sada imao odličnu saradnju sa svim udruženjima, a posebno sa Forumom privrednika i da ona treba da ide u smeru kontinuiranog razvoja kreativnosti i preduzetništva naših sugrađana, ali i da zajedno pružamo mladima šansu da stiču stručnu praksu i zaposlenje.

Forum-NTP3

Direktor NTP Mirko Pešić otvorio je novu kancelariju i predao ključeve Draganu Čakareviću, predsedniku Foruma privrednika.

Forum-NTP1

 

Forum privrednika Čačka

FORUM - Poslovno udruženje privrednika grada Čačka

Kontakt

Adresa: Trg narodnog ustanka 2, 32102 Čačak

Tel/fax: 064/852-5282

e-mail: forumprivrednika@gmail.com