Uspešno završene Adižes obuke za ključne zaposlene

Komentari su isključeni na Uspešno završene Adižes obuke za ključne zaposlene 8

U četvrtak 31. marta, održana je poslednja obuka za zaposlene čačanskih kompanija i time je zvanično završen program edukativnih obuka za vlasnike i njihove zaposlene koje je sprovodio centar Adižes u saradnji sa NTP-om Čačak, Forumom privrednika, i uz podršku Grada Čačka.
Programi obuka pod nazivima “Vlasnik sam” i “Program razvoja ključnih zaposlenih” koje je sprovodio Centar Adižes trajali su od 1. do 31. marta. 2022.godine.
Adižes SEE je centar čije usluge se baziraju na međunarodnom iskustvu i obaveznim obukama po metodama i standardima uobičajenim u najrazvijenijim zemljama, više od dvadeset godina prakse na prostorima jugoistočne Evrope i višedecenijskom iskustvu konsultanata i predavača.
Obuke su se realizovale na dve lokacije u okviru Naučno tehnološkog parka Čačak, na kojima je prisustvovalo preko 90 zaposlenih iz 33 kompanije iz Čačka i okoline.
Učesnici su imali priliku da steknu mnoge veštine kroz radionice, uz pomoć praktičnih znanja na više tema, među kojima su:
✅Komunikacija
✅ Lična efikasnost
✅ Rešavanje problema
✅ Rad sa ljudima
Ovaj program obuka predstavlja još jednu aktivnost u nizu koju podržava grad Čačak, i koja utiče na razvoj lokalne privrede.

Forum privrednika Čačka

FORUM - Poslovno udruženje privrednika grada Čačka

Kontakt

Adresa: Trg narodnog ustanka 2, 32102 Čačak

Tel/fax: 064/852-5282

e-mail: forumprivrednika@gmail.com